Unleash the sound of Power

Benut de maximale potentie van het motorgeluid van jouw auto met een cut-out klep van BLAST.
bestel je CUT-oUT

Personaliseerbaar geluid

Schakel gemakkelijk tussen uw originele geluid en ultieme BLAST sound, met één druk op de knop.

PLUG and PLAy installatie

Bespaar de investering van een complete klepuitlaat met onze pasklare BLAST cut-out klep.

High-end kwaliteit

Hoogwaardig en handgemaakt met een state of the art klepsysteem.

Unleash the Beast with BLAST.

Geluid binnen handbereik

Maak kennis met de revolutionaire BLAST Cut-Out, een geavanceerd uitlaatsysteem waarmee je de kracht van je voertuig letterlijk binnen handbereik hebt. Met één druk op de knop kun je naadloos wisselen tussen een ingetogen geluid voor dagelijks gebruik en een woeste brul voor het circuit. Beleef een ongekend niveau van controle over je uitlaatgeluid en domineer elke weg met de BLAST Cut-Out.
ORDER YOUR CUT-oUT

Ongeëvenaarde KLANK

Ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, zorgt dit uitlaatsysteem voor een naadloze stroom van kracht en geluid. Sta versteld het meeslepende uitlaatgeluid dat de BLAST Cut-Out biedt.
ORDER YOUR CUT-oUT

PLUG AND PLAY

Met de BLAST Cut-Out geniet je van maximale vrijheid zonder compromissen. De installatie is eenvoudig en kan worden aangepast aan jouw voorkeuren. Kies ervoor om het systeem te integreren met je bestaande uitlaat of maak het volledig instelbaar met onze optionele afstandsbediening.
ORDER YOUR CUT-oUT

Geef jouw boliDe de sound waar je naar op zoek bent, met blast.

Wil je je rijervaring intensiveren en het uitlaatgeluid van je voertuig naar nieuwe hoogten tillen? Dan is het tijd om te ontdekken wat BLAST voor jou kan betekenen! Wij zijn gepassioneerd door uitlaten en hebben een uitgebreide productlijn ontworpen om aan al je geluidswensen te voldoen. Van krachtige brullen tot diepe grommen, BLAST heeft klepsystemen waarmee je een statement kunt maken op de weg.
Unieke sound
Kwalitatief en betrouwbaar
Gemakkelijke installatie
BESTEL JOUW BLAST CUT-OUT